ATLAS VPN Η καλύτερη τιμή της αγοράς σε vpn

Ian Parry's Rock Emporium - "'Til The Day I Die" (video)

Ian Parry's Rock Emporium
Ο Ian Parry είναι από τις παλιές "καραβάνες" του χώρου. Τραγουδιστής, συνθέτης και παραγωγός εξ' Ολλανδίας. Ξεκίνησε την καριέρα του από τους Hammerhead, συνέχισε με τους Vengeance. Την (όποια) αναγνωρισιμότητά του την οφείλει κυρίως στους Elegy. Συν τις άλλοις έχει τραγουδήσει σε Consortium Project, Eternity's End, Crystal Tears κλπ και ως guest στους Ayreon, στους Royal Hunt, στους Mob Rules κ.ά.

Παράλληλα "τρέχει" και την προσωπική του καριέρα έχοντας κυκλοφορήσει πέντε "ολοκληρωμένους" solo δίσκους (συν μία συλλογή) και ακόμη δύο με τους Ian Parry's Rock Emporium. Το πλέον πρόσφατο φέρει τον τίτλο "Brute Force" και κυκλοφόρησε προ ημερών...

Ian Parry: «Here is the first official video from the Rock Emporium 2 Brute Force album and a track called 'Til The Day I Die, co-written by Luca Sellitto & Ian Parry.

We wanted to write a mid-tempo song in the classic 80's 90's Rock Metal Whitesnake Queensrÿche style and I think Luca captures this atmosphere masterfully well with his powerful but catchy guitar riff, then a power driven hypnotic rhythm section performed by bassist Jan Bijslma & drummer Allan Sørensen & a touch of magic on the vocals.

The video was filmed in Italy, Denmark & Netherlands during the covid lockdown. It portrays a story about a lost love & haunting memories from the past. »

Band: Ian Parry's Rock Emporium
Video: "'Til The Day I Die"
Video Editing by: Francesco D'Acunzi
Video Filming by: Francesco D'Acunzi

Album: "Brute Force"
Type: Full length
Release date: June 5th, 2021
Label: Metal Mind Productions
Format: CD, Digital

Track listing:
01. In Isolation
02. Darkest Secrets
03. ‘Til The Day I Die
04. My Confession
05. Brute Force
06. Fairytale
07. Lethal Injection
08. Rings of Fire
09. Dreamworld
10. Where Do We Go From Here
11. One Vision (Tribute to Queen & Freddie Mercury)

Band members:
Ian Parry - Vocals

Barend Courbois - Bass
Beth-Ami Heavenstone - Bass
Kristoffer Gildenlöw - Bass
Timo Somers - Guitars (lead)
Martin Helmantel - Bass
Allan Sørensen - Drums
Patrick Rondat - Guitars, Keyboards
Patrick Johansson - Drums
Svante Henryson - Bass
Wade Black - Vocals
Stefano "Stex" Sbrignadello - Vocals



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βοηθήστε στην καταπολέμηση του εθισμού στα οπιούχα παίρνοντας το άλμπουμ του συγκροτήματος Philly Area

Οι Iron Maiden στην Ελλάδα

Sleigher - Seasons Greetings In The Abyss