ATLAS VPN Η καλύτερη τιμή της αγοράς σε vpn

Mike G. - "Mystery" (Angelo Perlepes' Mystery cover)

The Years Sleep By
So Silently
I Can't Remember How
We Used To Be

The Day You Said Goodbye
Goodbye To Me
I Don't Know Why
But It's A Mystery
Mystery, Mystery
But I Still See You
Standing There
You Turned To Me And Said
It Wasn't Fair

I Don't Know What To Do
Or What I Say
I See You Run
And Fade Away
Fade Away, Fade Away

But I Still Love You
And I Still Want You
Come Back To Me Again
I'm Going Insane

Mike G. - "The Greek 80’s Legacy"
Δίσκο με διασκευές θα κυκλοφορήσει στα τελειώματα της χρονιάς ο Μιχάλης Γαλιάτσος (aka Mike G). Τιτλοφορείται "The Greek 80’s Metal Legacy" κι όπως μαρτυρά ο τίτλος του πρόκειται για αφιέρωμα στο Ελληνικό 80ς heavy metal. Ο Μιχάλης λέει για το εγχείρημα:

«As a huge fan of the Greek 80’s metal scene, I had a dream from an early age, to make covers of songs of this magical era, youth and innocence. Below you can hear my humble tribute to the pioneers of that era... With undivided love and respect to all of you! Whether here on earth or high in the sky, thank you!»

Το (υπέροχο) τραγούδι "Mystery" (το οποίο ακούμε τον Mike G. να το διασκευάζει στην σημερινή ανάρτηση) προέρχεται από το "μυθικό" ντεμπούτο της μπάντας του Άγγελου Περλεπέ (Angelo Perlepes' Mystery) το μακρινό 1991. Το πρώτο τραγούδι της δεύτερης πλευράς (για όσους έχουν το βινύλιο). Το "Mystery" πάντως το πρωτακούσαμε στην συλλογή "Greece Attacks" που κυκλοφόρησε δύο χρόνια νωρίτερα (1989).

Ο Mike G. είναι ενεργός στα Ελληνικά (κι όχι μόνο) heavy metal δρώμενα από τα τέλη της δεκαετίας του ογδόντα μέχρι και τις ημέρες μας δραστηριοποιούμενος μέσα από μπάντες όπως οι Nightfall, οι Snowblind ή οι Blind Justice...

Artist / Band: Mike G.
Audio: "Mystery"
Album: "The Greek 80’s Metal Legacy"
Type: Full length
Release date: 2021

Track listing:
01. Can Yoy Fell In The Night (Vice Human)
02. No No Yeah Yeah (Northwind)
03. Necrology (Vaal)
04. Mystery (Angelo’s Perlepes Mystery)
05. I Am Free Now (Douglas)
06. Replica (Landscape)
07. Follow Your Mind (Vavel)
08. Evil Thoughts Around (Spitfire)
09. False Alarm (Flames)
10. Run To The Highway (Crush)
11. Time (Rust)
12. We Are The Future (Vice Human)



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βοηθήστε στην καταπολέμηση του εθισμού στα οπιούχα παίρνοντας το άλμπουμ του συγκροτήματος Philly Area

Οι Iron Maiden στην Ελλάδα

Sleigher - Seasons Greetings In The Abyss